Hej vi heter Agneta & Joakim

Lite om oss. Det är vi som har tagit över Mellbystrands uthyrning sedan förra året. Ett företag som har funnits i 16 år. Jag Joakim är snickare med 20 år i byggbranchen och min hustru Agneta arbetar med logistiken i ett lokalt företag. Vi i har två söner 13 och 15 år gamla. Vi bor i området där vi hyr ut stugor och har därför möjlighet att ge er en oöverträffad service såväl våra gäster som stugägare.Vi gör vårt yttersta för att ni som gäster ska trivas och därför har vi också många stamgäster som kommer tillbaks år efter år.

Vi erbjuder dig ett stort utbud av stugor i Mellbystrand och Skummeslöv och nära även till Båstad, Laholm och Halmstad.  Här bjuds du på långa barnvänliga stränder, cykelleder, fiske och golf.Vi har stugor allt från 20m2 till 140 m2. Stugorna kan fås enkelt till välutrustade.

För dig som är stugägare hjälper vi dig med bokningar av din stuga och att allt ska fungera. Och med mitt förflutna i byggbranchen kan jag även bistå med underhåll och renoveringar av stugorna för er som så önskar.

Vi önskar er en härlig vistelse hos oss.

Vänliga hälsningar

Agneta & Joakim